torsdag 29 november 2007

Tandådalen skidtestarhelg



Tja Gustafo här! Vi beklagar uppehållet på bloggen men vi har haft ganska mycket att göra och jag tappade bort inloggningen:P
Vi har hunnit fått några första klipp för säsongen, jag och Danerik har kört ett litet räcke i Sandviken och den 17e var hela gänget i huvudstaden för att kolla på dom stoora pojkarna när dom hoppade. Det var mycket humoristiskt.

Nu kommer ett litet inlägg om skidtestarhelgen i Tandådalen som jag Danerik och bröderna Backmans åkte på.
Daneriks mor eskorterade oss dit på fredag eftermiddag så vi var på plats ca 8-9 tiden efter föda på donken i Mora. Planerna var att vi skulle åka skidor redan på freda kvällen om vi hittade något fint räcke eller något annat behagligt, men vi alla vart för feta så det blev mera föda i stugan:)



På lördagen var vi alla glada över att få stå på skidorna och åka lift och allt sånt. Allt i backen var väldigt isigt och det var kallare än vad vi väntat oss. Senare på kvällen dumpade det på ganska bra så vi åkte lite lössnö efter vi varit och handlat mera mat, liften var ju öppen till 24.00.
När vi, någon timme innan tolvslaget, bestämt oss för att sluta åka så gick vi in och drack massa läsk, käka godis och kolla på tv. Då kommer HBY-stiteam förbi utanför, på väg till hoppet vid våran stuga och snart var vi också där ute.

Danerik i det lilla skuttet


JB kör beckfipp!



VB ville göra misty 5, de vart mera en sorts bio..


..som slutade med stor vrede och bruten handled!


På söndagen blev det även lite filmat, efter som VB bröt näven så fick han filma hela dagen. Filmen kan ni se på länken nedan!
http://www.freeride.se/video/sondag-i-tandadalen/

Chauffören ville hem innan det blev allt för mörkt så vi åkte från backen ganska tidigt, men alla var vi nöjda med helgen och ser redan fram emot nästa års skidtestarhelg. I morgon åker jag och Danerik till Åre, blogg om det kommer väl på tisdag nästa vecka skulle jag tror. Och i fortsättningen ska vi försöka skriva minst en gång i veckan.

Så kom ihåg! HÅLL ER UPPDATERADE!!

/Staffan