onsdag 8 april 2009

Big n Deep Mama!

Vaknar av att Dan återigen väcker mig runt nio tiden, denna gång röck han i täcket mitt. Han var som en liten 5-åring på julafton. Även fast vädret var riktigt risigt idag, regnigt/snöigt och blött. Till slut skickade Stefan ner Dan på uppdrag, plocka ur diskmaskinen.

Runt 9.30-10.00 dundrade jag och Mange ut på fjället med bladesen. Köttade lite i gröna linjen. För att sedan dundra iväg till den stora parken. Dundra lite blå och röd linje. Sedan vid tolv ringde Dan och sa att vi var tvungna att komma hem för nu vankas det foder. Makaroner och falukorv.

Sedan dundra jag och Dan ut med bladesen på fjället. Medans Mange, Sigge, Viktor & Stefan stannade kvar inne i hyddan.

Dan och jag virrade omkring lite på fjället innan vi hittade upp till toppstugan där vi pressade lite godsaker. Sedan for vi hem oh byggde ett till hopp på baksidan. Denna groteska kick döpte vi till "Big Mama Booster" Groooootesk j*vla luftfärd ska jag tala om för dig.

Efter en sisådär två timmar dundrade vi in i hyddan igen. För att vid ett senare tillfället förflytta oss i Dan's pansarvagn ner till Kläppens livs. När vi kom tillbaka till hyddan var det dags för foder igen, köttbullar och spaghetti.

Sen vale inge mer med det och imorgon åker vi hem.

Åver änd åååt!