fredag 24 oktober 2008

till SALU!


UNP tar steget in i skidproduktionen.

Vi har med många års erfarenhet nu lyckats utveckla den ultimata jibbskidan.
med ett dussintals "butterzoner" och ett enormt svar från "ollibanden" kommer du kunna poppa upp på vilket handräcke som helst!

Istället för att de extraförstärkta stålkanterna ska vara ivägen på railen har vi vågat oss på en helt ny metod.
Ingen stålkant alls!
Med finess och design är detta resultatet, den naturliga looken med trätjärnan som tittar fram tror vi blir en stor hit bland alla gangsters som vill ha det lite ghetto :


Men de slöa kanterna kommer inte hålla dig borta från hoppen eller pisten!
Med den unika sidecuten behövs ingen stålkan för att du ska kunna känna dig säker i hoppen och pisten... (när det är lössnö eller mot vårkanten)

Skidans bak-änden har försets med ett unikt flex, där den är mjuk men ändå ger tillbaka mycket när du lägger vikten till. Som kommer hjälper dig upp på benen igen efter alla rideaways och afterbangs.

ps. du kan även köpa till stegrings skydd som fästes på bakbindningen. Detta hjälper dig att få kontroll på dina rideaways i början och skyddar dig från att stegra över när du hänger för mycket på tailarna.
Det fungerar i princip som de stödhjul som barnen har när de ska lära sig cykla. Men istället är det en liten skida som stödjer upp när du böjer skidorna bakåt. Detta skydd går givetvis att justera efter önskad svårighetsgrad.


Enkelt - är bra!
Den unika designen skapas balans och harmoni. svart på vitt och vitt på svart.
Med peppande kommentarer som t ex "jeppenator" "fniss" "dubbel vah"
Dessa komentarer är bevisligen en bonus även i åkegenskaperna:

så slå till på dessa skönheter nu !

MVH/danERIK